06-1/284-6398 janos.ovoda@gmail.com
Rólunk

Óvodánk 2017 szeptemberében kapta a Boróka Tagóvoda nevet.

 Jól felszerelt, hangulatos és barátságos csoportszobákkal, tornaszobával és hatalmas udvarral várjuk a leendő óvodásokat.

Jól képzett óvodapedagógusaink, dajkáink és pedagógiai asszisztenseink magas szakmai színvonalon látják el a gyermekek sokoldalú fejlesztését. A sajátos nevelési igényű gyermekek integrált nevelésére is nyitottak vagyunk.

 Óvodánk a Helsinki út és a Baross utca közötti területen helyezkedik el. Emeletes házakkal van körülvéve, így könnyen megközelíthető, de mégis megfelelően elzárt a főutak zajától!

 Hatalmas udvarunk gazdag lehetőséget biztosít gyermekeik számára az ismereteik gyarapításában, a tapasztalatszerzésben és a mozgás igényük kielégítésében.

 Az óvodánkban 5 csoport üzemel:1 kis-, 1 középső-.1 nagy-. és 2 vegyes életkorú csoport.

20-22 fős csoportjainkban családias légkör uralkodik..

 Nálunk kiemelt szerepet kap a sport, a mozgás! A 2015-2016-os nevelési évtől a Bozsik Program tagjai lettünk, ennek keretein belül rendszeres fociedzések zajlanak az óvodánkban.

 

Ezen kívül, külön díjazás ellenében, igénybe vehető: modern tánc oktatás, zeneovi (melyet egy zenepedagógus tanárnéni tart), angol oktatás.

 Nagycsoportos óvodásainknak lehetőségük van birkózni, úszni és korcsolyázni.

Tagintézményünk arculatát a több évre visszatekintő hagyományőrző programjaink adják. A hagyományok közül kiemelkedő hangsúlyt kap a Boróka nap és a Farsang, melyeket szülőkkel közösen rendezünk.

 Óvodánk színes palettáját kirándulások tarkítják.